Heb je nog vragen?
Stel ze gerust!

Over het Bravis Moeder & Kindcentrum

In het Bravis Moeder & Kindcentrum bieden we gezinsgerichte zorg. Daarbij is alles erop gericht om het de moeder, baby én partner zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Jullie blijven altijd samen, zelfs als je baby bijvoorbeeld een tijdje in de couveuse moet verblijven. En ook je partner mag dag en nacht bij je zijn.

WAAR JULLIE GEZIN CENTRAAL STAAT

Luxe bevalsuites

In de bevalsuites is alles aanwezig om jouw bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo heeft elke suite een eigen badkamer met ligbad, waarin je de weeën kunt opvangen. Ook heeft één suite een bevalbad, waar jij je baby in het water ter wereld kunt laten komen.

Om jouw gezin de best mogelijke start te geven!

Samenwerking

Bij het Bravis Moeder & Kindcentrum zijn alle zwangere vrouwen uit de regio West-Brabant welkom. Of je nu een medische indicatie hebt om in het ziekenhuis te bevallen, of het zelf een prettig idee vindt om met je eigen verloskundige te bevallen op een plaats waar alle medische hulp voorhanden is voor het geval dat nodig blijkt. Bovendien blijf je altijd in dezelfde bevalsuite, ook als de gynaecoloog de bevalling moet overnemen van je verloskundige. Omdat het gebouw verbonden is het met het Bravis ziekenhuis is alle zorg die nodig is, voorhanden.

Verhalen van ouders

Wat ouders van ons vinden

9

"Geweldig hoe men de balans tussen hulp en zelfstandigheid perfect weet te behouden in zo’n geweldige maar ook spannende tijd!"

Familie van den Derg
10

''Goede zorg, goede communicatie en zeer goede ondersteuning!''

Matthew en Nadeche - Ouders van Doortje
10

"Vanaf de 1e minuut werden we geweldig opgevangen en ben ik onbezorgd de bevalling ingegaan"

Trotse ouders - van Mila
9

"We hebben lang getwijfeld tussen een thuis bevallig of in het Moeder en Kindcentrum. Maar hebben geen moment spijt van onze keuze. Wat een fijne sfeer en toppers daar!"

Familie Duurman - Ouders van Stenn
9,4
Onze geboortezorg wordt met een 9,4 gewaardeerd door onze cliënten.